Εμφανιζόμενη ανάρτηση

"7χορδη Σπείρα"- Όσα θα θέλατε να ξέρετε.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;   ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ . Μια διασκεδαστική και δημιουργική πρακτική ενσυνειδητότητας και ενσυναίσθησης.  Με θεραπευτική άσκηση...

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

"Κέντρο Λαιμού συνέχεια - Ανιχνεύσεις"


Καλή νέα χρονιά και συνέχεια με την κίνηση και απελευθέρωσή μας γύρω από το Κέντρο Λαιμού, γνωστό ως το 5ο ή τσάκρα του λαιμού. Το κέντρο που διέπει την ομιλία και τη δημιουργική μας έκφραση στον κόσμο. 

Ανιχνεύσεις και αναφορές, πειραματισμοί και παιγνίδια, με μουσική και χρώματα πάλι εδώ, στην 7χορδη Σπείρα
Πώς τρώμε, πώς μιλάμε, πώς ζούμε, πώς ερωτευόμαστε; 
Η ισορροπία του κέντρου αυτού καθορίζει πόσο ειλικρινείς είμαστε και πόσο καλά μπορούμε να εκφραστούμε με τους ανθρώπους γύρω μας. Μέσα από αυτό μιλάμε για τις ανάγκες μας και ανακαλύπτουμε ότι οι επιλογές μας, ανεξάρτητα από το πόσο μικρές ή ασήμαντες μπορεί να φαίνονται, έχουν συνέπειες. Βρίσκεται στη βάση του λαιμού, στο V που σχηματίζεται ανάμεσα στις κλείδες μας.

Τα φυσικά συμπτώματα της ανισορροπίας του τσάκρα του λαιμού είναι:
Η φαρυγγίτιδα, η λαρυγγίτιδα, ο πόνος στο λαιμό, η αμυγδαλίτιδα, τα προβλήματα των δοντιών και των γνάθων, τα προβλήματα στα αυτιά και στο θυρεοειδή. εξαρτήσεις από φαγητό, sex, αλκοόλ ή ναρκωτικά, κ. α. 

Επίσης εάν το τσάκρα του λαιμού σας δεν είναι ισορροπημένο, δεν θα είστε σε θέση να εκφράσετε τον εαυτό σας και συχνά θα παρερμηνευτείτε ή θα παρεξηγηθείτε από άλλους. Πιθανώς θα θεωρηθείτε αναξιόπιστος από τους ανθρώπους στη ζωή σας, δίνοντας μεικτά μηνύματα. Μέχρι να βρεθεί η ισορροπία στο κέντρο αυτό, η ζωή παραμένει ίδια, και τίποτα δεν λειτουργεί με τον τρόπο που θα θέλατε.


Ενώ αν το τσάκρα του λαιμού σας βρίσκεται σε ισορροπία, δεν έχετε κανένα πρόβλημα να εκφράζετε τον εαυτό σας στον κόσμο! Είστε πολύ δημιουργικοί, χρήσιμοι, και ίσως είστε καλοί στο να προσφέρετε στους ανθρώπους συμβουλές όταν σας ζητείται. Ξέρετε τι θέλετε από τη ζωή και δεν φοβάστε να το ζητήσετε, και αυτό που ζητάτε φαίνεται πάντα να έρχεται σε σας χωρίς ή με λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας! Δεν φοβάστε να εκφράσετε τις αδυναμίες σας και οι άνθρωποι σας σέβονται γι 'αυτό. Είστε πραγματικά ελεύθεροι γιατί μπορείτε να μιλήσετε την αλήθεια σας!

Σας περιμένουμε λοιπόν ξανά για ταξίδια στο σώμα και στην ψυχή,
Παρασκευή βραδάκι 9-11 και Σάββατο 11-1 το μεσημέρι!
Αμμοχώστου 14 στη Νέα Μάκρη 
Τηλέφωνα: 6976024760 & 2294094701
Με τηλεφώνημά σας απαραίτητα ως την Πέμπτη!!

Περισσότερες πληροφορίες στο http://meso-texnis.blogspot.com/2018/12/7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis