Εμφανιζόμενη ανάρτηση

"7χορδη Σπείρα"- Όσα θα θέλατε να ξέρετε.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;   ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ . Μια διασκεδαστική και δημιουργική πρακτική ενσυνειδητότητας και ενσυναίσθησης.  Με θεραπευτική άσκηση...

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

"7χορδη Σπείρα"- Όσα θα θέλατε να ξέρετε.




ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ. Μια διασκεδαστική και δημιουργική πρακτική ενσυνειδητότητας και ενσυναίσθησης. Με θεραπευτική άσκηση σωματικής και νοητικής ευλυγισίας, χορό ελεύθερης έκφρασης και παιγνίδια διάδρασης, για ευεξία, ανάπτυξη, επικοινωνία. 

Συνδυάζει Τέχνη και Επιστήμη για τη συνειδητοποίηση της κίνησης της ζωής μέσα σου και γύρω σου. 

Η Αγάπη στην Κίνηση με το Φως της Γνώσης οδηγούν σε ολότητα.


ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ; 

Φυσική και ψυχική απελευθέρωση, ενδυνάμωση και εξισορρόπηση με την προπόνηση στη χρήση 7  κλειδιών – συνδέσεων που σου ανοίγουν πρόσβαση για:
        1.   ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ
        2.  ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ
        3.  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
        4.  ΠΕΔΙΟ ΚΑΡΔΙΑΣ
        5.  ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ  ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ
        6.  ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ         
        7.  ΣΚΟΠΟ ΖΩΗΣ                                               

Γιατί η 7χορδη Σπείρα στηρίζει την αλλαγή στη ζωή σου. 

ΠΩΣΜέσω της κίνησης, του παιχνιδιού και της συν-δημιουργίας εξυγιαίνει σώμα και ζωή χρησιμοποιώντας τεχνικές και στοιχεία που γίνονται κτήμα σου…
Εδώ αδειάζεις το νου σου και γεμίζεις εμπειρία.
Ανασαίνεις! Κινείσαι και χορεύεις, παίζεις και εκφράζεσαι, αβίασταΞυπνά η απόλαυση και παιδικότητά σου, αισθάνεσαι και συναισθάνεσαι, συνδέεσαι!
Δίνεις και παίρνεις ελεύθερα επικοινωνώντας αληθινά με σένα και τους άλλους.
Αγαπιέσαι και συνεισφέρεις στη ζωή, συνειδητοποιώντας την ενότητα. Γιατί το σώμα σου είναι μάρτυρας της ζωής και φέρνει μηνύματα από την καρδιά σου.
 Με πρόθεση να επιτρέψεις τη μετακίνηση, αρχικά του κορμιού σου, μετακινείσαι στη συνείδηση εύκολα. 
Είναι γέφυρα για σένα.  Για εκεί που θέλει η ψυχή σου να πας.
Με κατάλληλη προετοιμασία, μουσική, πολύ παιγνίδι και συν-δημιουργία, γίνεται η εμπειρία νέο βήμα στο δρόμο σου για την ΟΛΟΤΗΤΑ.        

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ: 
το βλέπεις αναλυτικά εδώ... https://meso-texnis.blogspot.com/2019/11/7.html

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ; Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να φροντίσουν τον εαυτό τους σφαιρικά, ανεξαιρέτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Ειδικότερα, σε εκείνους που φροντίζουν, καθοδηγούν, διδάσκουν ή απευθύνονται σε άλλους ανθρώπους.

ΠΟΤΕ; Κάθε  δεύτερο Σάββατο 11-1.30 το πρωί.
Προηγείται απαραίτητα η δήλωση συμμετοχής.

ΠΟΥ; Αμμόχωστου 14, στη Νέα Μάκρη, στο χώρο "ANASANA".


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: 

1. Οι τεχνικές και τα στοιχεία που εξυγιαίνουν σώμα και ζωή. 
2.Ο συνδυασμός  της με ό,τι άλλο κάνεις. 
3. Η ολότητα: Ζωντάνια και ευελιξία, ευεξία σωματική και ψυχική, εκτόνωση και απελευθέρωση, αυτοπεποίθηση και ενσυναίσθηση, γαλήνη και αμεσότητα, γνησιότητα και επικοινωνία μέσα από τη γλώσσα της καρδιάς.


ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ; Στη βάση της που είναι η προσωπική και ιατρική εμπειρία, 
στο πολύ παιγνίδι και την αλληλεπίδρασηστην ευαισθησία και σφαιρικότητα, στην άμεση αξιοποίηση της κάθε πληροφορίας  από τον προπονούμενο, στο σεβασμό του ατομικού του ρυθμού,  στη συν-δημιουργία  και πάνω απ' όλα στο μοίρασμα της χαράς απ' την ψυχή που κινείται.

ΤΙ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ; Ρούχα άνετα γυμναστικής, στρώμα γυμναστικής (αν θέλουμε δικό μας) και νερό, σίγουρα όμως την πρόθεσή σας για κίνηση!

ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ;
Όλα τα παραπάνω, μαζί με θεραπευτικές ασκήσεις σώματος, ευφορία, και μία επιθυμία να δοκιμάσετε ξανά αυτή την εμπειρία που κάθε φορά αλλάζει.


ΠΟΙΟΣ τη συντονίζει; Η Ευαγγελία Σερέτη,
γιατρός, καλλιτέχνης και ενεργειακή θεραπεύτρια, που εμπνέει και εμψυχώνει. Ασκείται διαρκώς σε τρόπους κίνησης, αυτοσυγκέντρωσης, θεραπείας και επικοινωνίας (Chacradance, 5Rhythms,  Body Mirror System, Non-Violent Communication, Εσωτέρα Θεραπευτική, AC Coaching), εμπνέεται απ’ την επαφή της με την Τέχνη μέσω συγγραφής και εικαστικών (E.KE.BI., Σχολή Vacalo Art and Design), και ενθαρρύνεται από δασκάλους της και φίλους να μοιραστεί την πρακτική της 7χορδης Σπείρας που συνδυάζει Τέχνη και Επιστήμη. 

Παρακινείται από το συναισθηματικό πόνο που και μέσω της ιατρικής της ιδιότητας, παρατήρησε πως κρύβεται κάτω από εξωτερικά συμπτώματα και εκδηλώσεις. Τον αμίλητο πόνο που ώθησε και την ίδια σε μια πορεία αυτοανακάλυψης για να βλέπει την ομορφιά και ευλογία πίσω του, τη δύναμη κάτω απ’ την αδυναμία του, την ελευθερία που προσφέρει η ανάληψη ευθύνης και η μετουσίωσή του σε ευκαιρία. Γι αυτό δ
ημιούργησε την πρακτική της 7χορδης Σπείρας, τον δικό της τρόπο να βοηθά τους ανθρώπους να βρίσκουν τον εαυτό τους μέσα στον κόσμο και να συνδέονται μαζί του, χαρούμενα και ολοκληρωμένα." 

"Tο “ευ” θέλει Τέχνη και η Τέχνη ρυθμό. Στις αλλαγές του ρυθμού μας χτίζεται η ευζωία." 
                                           Ευαγγελία Σερέτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis