Εμφανιζόμενη ανάρτηση

"7χορδη Σπείρα"- Όσα θα θέλατε να ξέρετε.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;   ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ . Μια βιωματική πρακτική που συνδυάζει Τέχνη και Επιστήμη, με Φως και Αγάπη. ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ; Το φως της Γν...

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018

"7χορδη Σπείρα"- Όσα θα θέλατε να ξέρετε.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ. Μια βιωματική πρακτική που συνδυάζει Τέχνη και Επιστήμη, με Φως και Αγάπη.


ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ; Το φως της Γνώσης
  και η Αγάπη στην Κίνηση οδηγούν σε ολότητα.
Φυσική και ψυχική απελευθέρωση, ενδυνάμωση και εξισορρόπηση, με την προπόνηση στη χρήση 7  κλειδιών για το δυναμικό σου. 
Γιατί η Σπείρα στηρίζει την αλλαγή και μεταμόρφωσή σου. 

ΠΩΣΜέσω της κίνησης & του παιχνιδιού, εξυγιαίνεις σώμα και ζωή χρησιμοποιώντας τεχνικές και στοιχεία που γίνονται κτήμα σου…
Εδώ αδειάζεις το νου σου και γεμίζεις εμπειρία.
Ανασαίνεις! Κινείσαι και χορεύεις, παίζεις και εκφράζεσαι, αβίαστα.
Δίνεις και παίρνεις ελεύθερα. Επικοινωνείς αληθινά με σένα και τους άλλους.
Αγαπιέσαι και συνεισφέρεις στη ζωή, συνειδητοποιώντας την ενότητα. 
Με πρόθεση να επιτρέψεις τη μετακίνηση, αρχικά του κορμιού σου, φτάνεις ως τη συνείδηση άνετα και παιγνιδιάρικα.  
Ξυπνά η απόλαυση και παιδικότητά σου, χωρίς κριτική, δίχως «πρέπει» και «μη».
Εδώ «είσαι», αισθάνεσαι τον εαυτό σου, επικοινωνείς αυθεντικά.
Με κατάλληλη προετοιμασία, χρώματα, μουσικές, πολύ παιγνίδι και συν-δημιουργία, γίνεται η εμπειρία νέο βήμα στο δρόμο σου. 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ; Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να φροντίσουν τον εαυτό τους πιο σφαιρικά, ανεξαιρέτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Ειδικότερα, σε ανθρώπους που φροντίζουν, καθοδηγούν, διδάσκουν ή απευθύνονται σε άλλους.

ΠΟΤΕ; Κάθε  δεύτερο Σάββατο 11-1 το πρωί.
Προηγείται απαραίτητα η δήλωση συμμετοχής.

ΠΟΥ; Αμμόχωστου 14, στη Νέα Μάκρη.


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: 

1. Οι τεχνικές και τα στοιχεία που εξυγιαίνουν σώμα και ζωή. 
2. Ο συνδυασμός  της με ό,τι άλλο κάνεις. 
3. Η ολότητα: Ζωντάνια, ευελιξία, ισορροπία, καλύτερη γνώση του σώματος, σαφέστερη αντίληψη του εαυτού και των άλλων, ευεξία, ανακούφιση, απελευθέρωση, εκτόνωση, αυτοπεποίθηση, ευχαρίστηση, αυτογνωσία, αμεσότητα στην έκφρασή σου και γνησιότητα στην επικοινωνία.

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ; Στη σύνθεση διαφορετικών στοιχείων για πληρέστερη λήψη της πληροφορίας, στην ευαισθησία και σφαιρικότητα, στο σεβασμό του ατομικού ρυθμού, στο παιγνίδι και την αλληλεπίδραση, την παρουσία και φροντίδα, την ελευθερία αυτοέκφρασης, και πάνω απ' όλα το μοίρασμα της χαράς απ' την ψυχή που κινείται.

ΤΙ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ; Ρούχα άνετα γυμναστικής, στρώμα γυμναστικής (αν θέλουμε δικό μας) και νερό, σίγουρα όμως την πρόθεσή σας για μετακίνηση!

ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ;
Όλα τα παραπάνω, μαζί με θεραπευτικές ασκήσεις σώματος, ευφορία, και μία επιθυμία να δοκιμάσετε ξανά αυτή την εμπειρία που κάθε φορά αλλάζει.


ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ; Η Ευαγγελία Σερέτη,
γιατρός, καλλιτέχνης και ενεργειακή θεραπεύτρια, που εμπνέει και εμψυχώνει. Ασκείται διαρκώς σε τρόπους κίνησης, αυτοσυγκέντρωσης, θεραπείας και επικοινωνίας (Chacradance, 5Rhythms,  Body Mirror System, Non-Violent Communication, Εσωτέρα Θεραπευτική, AC Coaching), εμπνέεται απ’ την επαφή της με την Τέχνη μέσω συγγραφής και εικαστικών (E.KE.BI., Σχολή Vacalo Art and Design), και ενθαρρύνεται από δασκάλους της και φίλους να μοιραστεί την πρακτική της 7χορδης Σπείρας που συνδυάζει Τέχνη και Επιστήμη. 

Παρακινείται από το συναισθηματικό πόνο που και μέσω της ιατρικής της ιδιότητας, παρατήρησε πως κρύβεται κάτω από εξωτερικά συμπτώματα και εκδηλώσεις. Τον αμίλητο πόνο που ώθησε και την ίδια σε μια πορεία αυτοανακάλυψης για να βλέπει την ομορφιά και ευλογία πίσω του, τη δύναμη κάτω απ’ την αδυναμία του, την ελευθερία που προσφέρει η ανάληψη ευθύνης και η μετουσίωσή του σε ευκαιρία. Γι αυτό δ
ημιούργησε την πρακτική της 7χορδης Σπείρας, τον δικό της τρόπο να βοηθά τους ανθρώπους να βρίσκουν τον εαυτό τους μέσα στον κόσμο και να συνδέονται μαζί του, χαρούμενα και ολοκληρωμένα." 

"Tο “ευ” θέλει Τέχνη και η Τέχνη ρυθμό. Στις αλλαγές του χτίζεται η ευζωία." 
                                           Ευαγγελία Σερέτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis