Εμφανιζόμενη ανάρτηση

"7χορδη Σπείρα"- Όσα θα θέλατε να ξέρετε.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;   ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ . Μια διασκεδαστική και δημιουργική πρακτική ενσυνειδητότητας και ενσυναίσθησης.  Με θεραπευτική άσκηση...

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

"Μιλώ και συν-δημιουργώ".


   Τι δεν έχουμε πει ακόμα; Τι θα πούμε; ...και θα δημιουργήσουμε;
Το Κέντρο του λαιμού που θα ολοκληρώσουμε αυτή την εβδομάδα, είναι ένα από τα πιο σημαντικά ενεργειακά μας κέντρα. γιατί με τη δική μας λέξη συν-δημιουργούμε της ζωή μας. Εξετάζοντας δηλαδή, τι βγαίνει από το στόμα μας.
   Αυτό το κέντρο κρατά την ενέργεια της φωνής μας, τη δημιουργική έκφραση και την ικανότητά μας να μιλάμε την αλήθεια μας. Οι ανισορροπίες του παρουσιάζονται ως "μιλάμε και δεν ακούμε", "δεν ακούμε ώστε να ακολουθούμε τη δική μας εσωτερική κατεύθυνση", "καταπιέζουμε την αυτο-έκφρασή μας" και "εξαρτιόμαστε από συνήθειες". Κρατάει επίσης τον θυρεοειδή μας, ο οποίος παίζει μεγάλο ρόλο στο συνολικό ενεργειακό μας επίπεδο.
   Τα φυσικά προβλήματα από τις ανισορροπίες του περιλαμβάνουν τον πόνο στον αυχένα, την υπέρ ή υπολειτουργία του θυρεοειδή, τον ίλιγγο, την οδοντική ασθένεια, το σφίξιμο και τρίξιμο των δοντιών, κ.α
   Σε ισορροπία, αυτό το κέντρο διατηρεί την ικανότητά μας για θεία έκφραση, μιλώντας την αλήθεια μας και εκφράζοντας τη δημιουργικότητά μας. Όπως επίσης την απόλαυση και το πάθος μας για τη ζωή.
   Αυτή την εβδομάδα στην 7χορδη Σπείρα με κίνηση και συν-δημιουργία:
       ·     Βελτιώνουμε τη λειτουργία του θυρεοειδή μας μέσα από τον εσωτερικό μας ήχο.   
  • Απελευθερώνουμε εμπόδια έκφρασης των συναισθημάτων μας, μιλώντας την αλήθεια μας και ανταποκρινόμενοι στις εσωτερικές μας ενδείξεις.

         ·     Ανοίγουμε για νέα έμπνευση και δοκιμάζουμε το αλλιώς...    
         ·     Βυθιζόμαστε στη δύναμη της λέξεων και μαθαίνουμε πώς να διαχειριζόμαστε αυτό που     λέμε ώστε να δημιουργούμε πιο δυναμικά.                    
   Σας περιμένουμε Σάββατο πρωί στις 11 η ώρα, Αμμοχώστου 14 στη Νέα Μάκρη. 
   Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής σας μέχρι την Πέμπτη!! 
   Στα τηλέφωνα 6976024760 & 2294094701 ή στο messenger!
   Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ...https://meso-texnis.blogspot.com/2018/12/7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis