Εμφανιζόμενη ανάρτηση

"7χορδη Σπείρα"- Όσα θα θέλατε να ξέρετε.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;   ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ . Μια διασκεδαστική και δημιουργική πρακτική ενσυνειδητότητας και ενσυναίσθησης.  Με θεραπευτική άσκηση...

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

"Ηλιακό πλέγμα στην 7χορδη Σπείρα"


  Δακτυλίου Φωτιά, Δαχτυλίδι Της Φωτιάς, Φωτιά, Hot
   Αυτό το πολύπλοκο κέντρο, το ηλιακό πλέγμα που βρίσκεται στο κέντρο του σώματός σου, θα ανιχνεύσουμε τον Φεβρουάριο με τον τρόπο της 7χορδης Σπείρας στο χώρο ANASANA. Καλό μήνα λοιπόν και ξεκινάμε! 
   Είναι το ενεργειακό κέντρο που συγκρατεί την ενέργεια της μητέρας και του πατέρα σου, και τη δική σου κίνηση. Τη βούληση και την ικανότητα να πεις ναι ή όχι και να τελειώνεις τα πράγματα. Είναι εκεί όπου φυλάσσεται ο θυμός με τα άλλα συναισθήματα της αδυναμίας, και κυβερνά την έκφραση της εσωτερικής σου δύναμης. Της πεπτικής πυρκαγιάς και του μηχανισμού "πάγωμα-μάχη-φυγή".
  Τα φυσικά προβλήματα που προκύπτουν από μια ανισορροπία σε αυτόν τον τομέα μπορεί να εκδηλωθούν ως πεπτική διαταραχή, κόπωση των επινεφριδίων και εξάντληση, αλλεργίες, αυτοάνοσες διαταραχές, δερματικές παθήσεις και γενικό αίσθημα κακουχίας.
  Σε ισορροπία, η ζώνη αυτή επιτρέπει την ισχυρή πέψη, την ενέργεια για την αντιμετώπιση των έργων ακαταστασίας και της λεπτομέρειας. Την υγιή δηλαδή ισορροπία του γιν και του γιανγκ (θετικό και αρνητικό ηλεκτρικό φορτίο), την καλλιέργεια ροής, προσωπικής ενδυνάμωσης και συμπόνιας.
  Αυτό το μήνα με την 7χορδη Σπείρα:
          Ζούμε περισσότερη συνολική ενέργεια και δράση.
          Αποκτούμε μια κατανόηση της έννοιας της «ενέργειας» - καθώς αληλλεπιδρούμε με τη βοήθεια της κατάλληλης μουσικής. 
          Βιώνουμε το πώς είναι να εξετάζουμε το πεπτικό μας σύστημα ως έναν αποτεφρωτήρα όπου καίγονται τα τρόφιμα ως καύσιμο, και τα μετατρέπει σε φως που τροφοδοτεί το "ηλεκτρικό μας σύστημα".
          Αποκτούμε τα εργαλεία για να παραμένουμε στο κέντρο μας και να βιώνουμε περισσότερη συμπόνια και λιγότερη κρίση για τον εαυτό μας και τους άλλους.
          Ανακαλύπτουμε και δοκιμάζουμε τη δική μας εσωτερική λάμψη.

   Σε περιμένουμε λοιπόν ξανά για παιγνιδιάρικα και δυναμικά ταξίδια από το σώμα ως την ψυχή και από κει πάλι πίσω, τα Σάββατα 8 και 22 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί!

Στο χώρο ANASANA, Αμμοχώστου 14 στη Νέα Μάκρη.

Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6976024760 & 2294094701
Περισσότερα στο http://meso-texnis.blogspot.com/2018/12/7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis