Εμφανιζόμενη ανάρτηση

"7χορδη Σπείρα"- Όσα θα θέλατε να ξέρετε.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;   ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ . Μια διασκεδαστική και δημιουργική πρακτική ενσυνειδητότητας και ενσυναίσθησης.  Με θεραπευτική άσκηση...

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Μετάθεση των προπονήσεων-μέτρο υγείας.


Αγαπητοί μου Συν-κινούμενοι χρειάζεται να συν-πορευτούμε με ότι συμβαίνει στον κόσμο μας. Προβληματίστηκα με τα νέα μέτρα υγείας και αποφάσισα να μεταθέσω τις προπονήσεις μας σε εύλογο χρόνο που θα αναδειχθεί μέσα από τις εξελίξεις. 
Για να αποτρέψουμε το φόβο από το να γίνει πανικός, ας μείνουμε συνειδητοί με ότι συμβαίνει μέσα μας αυτό τον καιρό, παρατηρώντας ταυτόχρονα και ότι γίνεται στις κοινότητές μας. Γιατί άλλο τι μέτρα προστασίας παίρνουμε εξωτερικά, και άλλο τι συνείδηση καλλιεργούμε εσωτερικά. Εκείνη είναι που παίζει τελικά το μεγαλύτερο ίσως ρόλο . 
Και εδώ είναι μια καλή ευκαιρία για αυτοσυγκέντρωση. Να δούμε τι βάλλεται στο σύστημά μας. Ακόμα και αυτή η κωμικοτραγική  μετάβαση από τις μάσκες της Αποκριάς στις μάσκες της υγείας, ποιο παιγνίδι επιβίωσης υπενθυμίζει; "Αναπνέω" και "επιβιώνω" τι σχέση έχουν; 
Ιδίως όταν μέσα από τις προπονήσεις μας αναγνωρίζουμε, πως η αναπνοή είναι εργαλείο αυτοσυνείδησης;

Μια ευκαιρία ακόμα τώρα να εκτιμήσουμε το θαύμα της ελεύθερης συνειδητής ανάσας και του αγγίγματος. Το δώρο της ζωής και της αγάπης. Μα και το πλαίσιο της φροντίδας του εαυτού. Γιατί εδώ παρατηρούμε ίσως πιο καθαρά από ποτέ, πως αν δεν κάνουμε παύση, δεν τον φροντίσουμε, προστατέψουμε, διαφυλάξουμε κατάλληλα, δεν είμαστε σε θέση να φροντίσουμε-αγαπήσουμε κανένα από τα κοντινά μας πρόσωπα. Σαν βοήθεια μπορούμε να αξιοποιήσουμε την παρουσία της φύσης κοντά μας για να παραμείνουμε υγιείς! Στην προκείμενη περίπτωση την απλοχωριά και τον καθαρό αέρα της.
Θα συνεχίσουμε λοιπόν την πορεία μας και στην 7χορδη Σπείρα μόλις οι συνθήκες είναι κατάλληλες, και θα ειδοποιηθείτε γι αυτό. 
Μέχρι τότε, είμαι εδώ για σας! Είτε για μικρή τηλεφωνική υπενθύμιση στήριξης και ενδυνάμωσης, είτε για μια ατομική συνάντηση από κοντά αν νιώσετε την ανάγκη. 

Με υπομονή και σύνεση, 

Ευαγγελία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis