Εμφανιζόμενη ανάρτηση

"7χορδη Σπείρα"- Όσα θα θέλατε να ξέρετε.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;   ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ . Μια διασκεδαστική και δημιουργική πρακτική ενσυνειδητότητας και ενσυναίσθησης.  Με θεραπευτική άσκηση...

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

   Κάποιες φορές, κάποιες συναντήσεις ανθρώπων, με την ίδια ή παρόμοια ανάγκη να μιλήσουν και ν' ακουστούν, επιτυχγάνουν το σκοπό τους (και χωρίς την βοήθεια θεραπευτή ή ψυχολόγου - εδώ γελάμε...). 
   Έτσι επιτυχής ήταν και η συνάντηση δημιουργών την περασμένη Τετάρτη στο "Άλικο". Μολονότι είναι της ανθρώπινης φύσης κι αυτό, το να επιθυμεί δηλαδή να λάβει πιότερο απ' το να δώσει, όταν ήρθε η σειρά μου να αναγνώσω τα τρία ποιήματα που είχα επιλέξει από τον κύκλο "Η κυρά των φεγγαριών, ανέβηκα στο μικρόφωνο με το σχετικό άγχος της προβολής και έκθεσης, το οποίο μάλλον καλοέκρυψα με μία δήθεν (ομολογώ τώρα) άνεση. Και ομολογώ γιατί, ως ποιήτρια, συναποφάσισα με τον εαυτό μου να λέω πάντα την αλήθεια. Όση γνωρίζω και όση μπορώ τουλάχιστον... Αλλιώς δεν μου αρέσει ο εαυτός μου, και ούτε έχει νόημα το να μιλώ. 
Θέλω να πω λοιπόν πως εκείνη τη βραδιά, έλαβα πολλά. Τον σεβασμό, την προσοχή, τον χώρο και τον χρόνο, την  συνοδεία και το χειροκρότημα, και το χαμόγελο ακόμα, που ο Λόγος των ποιημάτων μου περισυνέλεξε από το κοινό του "Άλικο" και απ' όλους τους συντελεστές της βραδιάς.      Ευχαριστώ πολύ όσους παρευρέθηκαν, τη φίλη μου Νίκη που με συνόδεψε ως εκεί και με έκανε να νιώθω πιο άνετα με την παρέα της, τους διοργανωτές κ. Δήμο Παγουλάτο και κ. Μαρκέλλα Κουφουδάκη που χάρη στην φροντίδα και το κάλεσμά τους έγινε πραγματικότητα η συνάντηση, τον ζεστό και πολύχρωμο χώρο του "Άλικο" που με φιλοξένησε με τον ωραίο καφέ απ' το ευγενικό κορίτσι που σερβίρει εκεί, καθώς επίσης ευχαριστώ και τους μουσικούς Γιάννη Απόδιακο και Παναγιώτη Χατζηλεωνίδα που αφιλοκερδώς πλαισίωσαν τη βραδιά και την ολοκλήρωσαν με μια ωραία επιλογή τραγουδιών. 
Και μέσα σε όλους αυτούς και από όλους αυτούς, ευχαριστώ όσους πραγματικά με άκουσαν. Και... εις άλλα με υγεία, χαρά και ευγνωμοσύνη! 
                              Ευαγγελία 
ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΑΛΙΚΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis