Εμφανιζόμενη ανάρτηση

"7χορδη Σπείρα"- Όσα θα θέλατε να ξέρετε.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;   ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ . Μια διασκεδαστική και δημιουργική πρακτική ενσυνειδητότητας και ενσυναίσθησης.  Με θεραπευτική άσκηση...

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

«1η εβδομάδα στην 7χορδη Σπείρα και στο Ενεργειακό Κέντρο Ύπαρξης»


Όμορφα ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα των νέων προπονήσεων της 7χορδης Σπείρας πάνω στο ενεργειακό κέντρο της βάσης μας, που συνδέει το άτομο με το φυσικό κόσμο.  

Με έκπληξη και χαρά, είδα και άκουσα τους ασκούμενους να ζωγραφίζουν και να ηχούν στην τελευταία χορδή της Σπείρας, που είναι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, την ουσία και το συναίσθημά τους.  Όπως… «Είμαι εδώ»… «Εμπιστοσύνη»… «Ένιωσα ασφάλεια»… «Αυτό ήταν επικοινωνία»… «Ζεστασιά»… Σαν παιδικές καρδιές που άνοιξαν και συνδέθηκαν.



Ακριβώς δηλαδή ότι ξεκινήσαμε να αναζητούμε σαν αρχή, ασχολούμενοι και συν-κινούμενοι με το Ενεργειακό κέντρο της Βάσης μας. Όσα αυτό το κέντρο αντιπροσωπεύει έγιναν αισθήσεις  που ακούστηκαν και αποτυπώθηκαν τελικά με έναν τρόπο μέσα και έξω μας. Και αυτή είναι η μαγεία της μετακίνησής μας εδώ!
Θα συνεχίσουμε τώρα πιο μέσα, σε βαθύτερα επίπεδα της ύπαρξής μας. Γιατί όσο πιο μέσα μπορούμε να πάμε, τόσο και έξω γινόμαστε έτοιμοι να συνδεθούμε

Όλα ξεκινούν από μία βάση στο κέντρο μας, που χωρίς αυτήν πραγματικά δεν έχουμε πού να επιστρέψουμε όταν οι προσδοκίες μας καταρρέουν. Καλλιεργώντας την εσωτερική μας αυτή σχέση, ηρεμούμε και διαλύονται οι εντάσεις. Συνδεόμαστε με τη φύση, εμπιστευόμαστε τους νόμους της και εστιάζουμε περισσότερο στην πνευματική μας περιουσία.
Από ιατρική και οργανική άποψη, το κέντρο αυτό σχετίζεται με το στηρικτικό μας σύστημα (σπονδυλική στήλη, οστά, δόντια, νύχια), το απεκκριτικό σύστημα (νεφρά, επινεφρίδια, ουρητήρες, ουροδόχος κύστη), και το λεμφικό μας σύστημα. Αρμονική και ισορροπημένη ροή της ενέργειας στο κέντρο βάσης, έχει ως αποτέλεσμα την υγιή λειτουργία των αντίστοιχων περιοχών και οργάνων του σώματος και αύξηση τη ζωτικότητά μας.
Χαρακτηριστική αίσθηση που συνδέεται με το κέντρο αυτό είναι η όσφρηση. Θα πούμε όμως περισσότερα γι αυτή τη σύνδεση την επόμενη εβδομάδα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis