Εμφανιζόμενη ανάρτηση

"7χορδη Σπείρα"- Όσα θα θέλατε να ξέρετε.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;   ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ . Μια διασκεδαστική και δημιουργική πρακτική ενσυνειδητότητας και ενσυναίσθησης.  Με θεραπευτική άσκηση...

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

«Σιωπή και έκφραση»



   
   Το Σάββατο που πέρασε, μετά την προπόνηση στην 7χορδη Σπείρα σχετικά με το κέντρο της έκφρασης, μαγνητισμένη ακόμα από τον κύκλο σιωπής που κάναμε στο τέλος, περπάτησα μέχρι τη θάλασσα. Ήθελα να προλάβω τον ήλιο και να παραμείνω με τη σιωπή, δίχως άλλη παρέα.
   Και ήρθε η έμπνευση με κάτι λέξεις σαν ποίημα, κι εγώ έψαχνα στυλό και χαρτί πριν να φύγει. Ψάχνοντας την τσάντα μου, που δεν είχε τίποτα από αυτά έτσι βιαστικά όπως έφυγα, ψάρεψα ένα μολύβι ματιών. Και ύστερα έναν παλιό λογαριασμό που είχε ξεμείνει… 



(Δεν είναι διαφήμιση)
    





Ό,τι άκουσα στη σιωπή, το χέρι μου το έγραψε χωρίς να το κρίνει. Έτσι όπως ήταν, το φωτογράφισα. Μια άλλη φορά θα το καθαρογράψω και ίσως τότε το κρίνει ο νους μου. Τώρα είπα πως μπορεί κάτι να λέει και σε σένα όλο αυτό, σαν ένα στίγμα από ψυχής, από κει που είμαστε «Ένα»… και το νιώσαμε παρέα.
   
   «Αχ, αυτή η φύση…! Έχει πάντα κάτι καλύτερο να δώσει σε μας, απ’ ότι εμείς σε εκείνη. Και κάποιες φορές περισσότερα απ’ όσα μπορούμε να δεχτούμε.»
   
   Το ραντεβού μας ανανεώνεται για την επόμενη εβδομάδα. Αυτήν εδώ, δεν θα γίνει προπόνηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis