Εμφανιζόμενη ανάρτηση

"7χορδη Σπείρα"- Όσα θα θέλατε να ξέρετε.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;   ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ . Μια διασκεδαστική και δημιουργική πρακτική ενσυνειδητότητας και ενσυναίσθησης.  Με θεραπευτική άσκηση...

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Ήλιος! Όπως έξω και μέσα...



Είναι καιρός να ανέβουμε! Να ασχοληθούμε με τον ήλιο, όπως έξω και μέσα. Στο σώμα μας πρόκειται για το ηλιακό πλέγμα, τη γέφυρα μεταξύ εξωτερικής πραγματικότητας και εσωτερικής αλήθειας. Τον δεύτερο ή συναισθηματικό εγκέφαλο, που έχει μνήμη, σχετίζεται με το μεταβολισμό, την πέψη και αφομοίωση, επηρεάζει το νου, και ιδιαίτερα αφορά την κυριότητα εαυτού, τη θέληση και ικανότητα.
Το "ποιος ή ποια είμαι", το οποίο μπορεί να καθορίζει και το πού είναι να πάω. Μαζί με το "θέλω" και το "μπορώ". Και όσο βέβαια ανακαλύπτω και αναγνωρίζω το γνήσιο εαυτό, τόσο πιο κοντά το "θέλω" με το "μπορώ". Τόσο πιο κοντά το θαύμα. Είναι τότε που το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα.
Σε προηγούμενες συναντήσεις μας αγγίξαμε το "Είμαι" ως Ύπαρξη. Τώρα προχωράμε στην Ουσία του. Και ύστερα θα δούμε να ανατέλλουν από εκεί, νέα "θέλω", καινούρια "μπορώ". Πιο πολλές επιλογές.
Στην πορεία αυτή απαραίτητη η κάθαρση και απελευθέρωση. Στη διαδικασία της 7χορδης Σπείρας, συμβαίνει αυτό λυτρωτικά σε σώμα και ψυχή. Με μουσική και κίνηση, αναπνοή, παιγνίδι και παρατήρηση χωρίς κριτική, θα ανεβούμε ξανά τις κλίμακες, να δούμε πιο σφαιρικά και ολοκληρωμένα, τι είναι αληθινά δικό μας. Και μέσα από τη δημιουργική μας έκφραση, να θέσουμε το νέο μας αποτύπωμα.
Σας περιμένω πάλι με χαρά να συν-κινηθούμε και να μοιραστούμε!
Σαράφη 15 στη Νέα Μάκρη, Τρίτη απόγευμα 7.30 ως 9.30 και Τετάρτη πρωί 11.00 ως 1.00, με ένα τηλεφώνημα ή μήνυμα από την προηγούμενη στο 6976024760 - 2294094701, ή στο messenger.
Πιο πολλά στοιχεία θα βρείτε εδώ...http://meso-texnis.blogspot.com/2018/12/7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis