Εμφανιζόμενη ανάρτηση

"7χορδη Σπείρα"- Όσα θα θέλατε να ξέρετε.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;   ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ . Μια διασκεδαστική και δημιουργική πρακτική ενσυνειδητότητας και ενσυναίσθησης.  Με θεραπευτική άσκηση...

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

"Το τραγούδι της μάσκας"



Art, Πρόσωπα, Μάσκα, Κεφάλι, 3 Πρόσωπα, Ανθρώπινος


Ποια μάσκα δε φόρεσες ποτέ; Ποιο πρόσωπο θα ελευθέρωνε κάτι από σένα; 
Στο πνεύμα των ημερών η 7χορδη Σπείρα με Συν-δημιουργία για το ηλιακό μας πλέγμα, το Σάββατο που έρχεται! Η εξερεύνηση συνεχίζεται με κίνηση και παιγνίδι στους εσωτερικούς μας ρυθμούς, και στις μάσκες που δοκιμάζουμε για να τους εκφράσουμε. 
Φέρνουμε λοιπόν ο καθένας μας το Σάββατο μια μάσκα που αυτό τον καιρό μας λέει κάτι...
Επίσης βρίσκουμε ένα τραγούδι που να την εκφράζει. Που αν το άκουγε θα μας το χόρευε...😉Και όπως κάθε φορά για προπόνηση Συν-δημιουργίας, το στέλνουμε με μήνυμα ή email στην Ευαγγελία😃 το συντομότερο🏃!!! Για να συνθέσει έγκαιρα το πρόγραμμά μας. Και έτσι να δώσουμε την ευκαιρία στη "μάσκα" μας για χώρο και αέρα... Να υπάρξει, να ανοιχτεί και να επικοινωνήσει με όλα τα πρόσωπα μες στην προπόνηση.
Γιατί μέσα στη Σπείρα συνδεόμαστε και με εκείνα που δε λέμε... Με έναν τρόπο παιγνιδιάρικο και μουσικό που ανυψώνει τη συνείδηση και μας ανανεώνει. Ιδίως τώρα που ανιχνεύουμε και πάλι το ποιοι είμαστε. Την ταυτότητά μας. Είναι αυτή που δηλώνουμε; που νομίζουμε; που θα θέλαμε μήπως; που θα μας άρεσε; ή μήπως κάτι άλλο;;Γιατί στο ηλιακό μας πλέγμα γίνεται ο χαμός από επιθυμίες και παρορμήσεις! Εδώ ζυμώνεται το πνεύμα με την ύλη και σχηματίζουν την προσωπικότητά μας.
Ας το εξερευνήσουμε παρέα διασκεδάζοντας🎭!
Σάββοτο 22 Φεβρουαρίου 11.00 το πρωί, στο χώρο "ANASANA", Αμμοχώστου 14 στη Νέα Μάκρη.

Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6976024760 & 2294094701 ή στο messenger
Περισσότερα στο http://meso-texnis.blogspot.com/2018/12/7.html

Κάνω την αρχή με το τραγούδι της δικής μου μάσκας σήμερα: 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis